Απρίλιος αρχίζουν και ξαναγεμίζουν τα ράφια!


  • Λαχανικά εποχής: Αρακάς, Αγκινάρες, Καρότα, Κουνουπίδια, Κρεμμύδια (Ξερά / Φρέσκα), Λάχανο, Μαρούλια, Μπρόκολα, Παντζάρια, Πατάτες, Πράσα, Ραπανάκια, Σέσκουλο, Σπανάκι.Carrots
  • Φρούτα εποχής: Αβοκάντο, Γκρέιπφρουτ, Λεμόνια, Μανταρίνια, Μπανάνες, Πορτοκάλια, Ραδίκιακαι φρούτα του πάθους[1] (πολύ ωραίες φωτογραφίες από το blog Raxa Collective http://raxacollective.wordpress.com/2012/04/22/passion-fruit-passiflora-edulis/).
  • Ξηροί καρποί και Αρωματικά: Μαϊντανός, Μάραθο, Σέλινο, Βασιλικός, Κόλιανδρος, Άνηθος, Δυόσμος, Θυμάρι, Ρίγανη, Σχοινόπρασο.


    [1] Φρούτα του πάθους: προέρχονται κυρίως από τη Βραζιλία (κύριο παραγωγός), Αυστραλία, Νότια Αφρική,  Φίτζι, Χαβάη, την Κένυα, το Περού, την Κολομβία, τη Σρι Λάνκα, την Ακτή του Ελεφαντοστού, την Ινδία, την Καραϊβική και την Ανγκόλα. Αν βρείτε ελληνικά καλός αλλιώς προσπαθήστε να μην καταναλώσετε πολύ γιατί κάνουν ένα πολύ μεγάλο ταξίδι για να έρθουν στην Ελλάδα.

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s