Θέλεις να στείλεις κάτι, σκέψου πράσινα … η εταιρεία σου μετακομίζει, σκέψου πράσινα


Είσαι μικρή εταιρεία ή ελεύθερος επαγγελματίας, τότε λοιπόν σε ενδιαφέρει ακόμα πιο πολύ να μειώσεις τα κόστη σου. Αξίζει λοιπόν να ψάξεις για εναλλακτικές λύσεις, που μπορούν να τροποποιήσουν πραγματικά τα έξοδά σου και επίσης να βελτιώσει το αποτύπωμα σου.

Στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε σήμερα πράσινες υπηρεσίες για τις μεταφορές προϊόντων και/ή τη μετακίνηση γραφείου/εργαστηρίου σου. Ποιες εναλλακτικές έχεις; Όσον αφορά τη sendeasyμεταφορά προϊόντων από μια πόλη στην άλλη (εσωτερικά στην Ελλάδα), μπορείς να χρησιμοποιήσεις σήμερα μια πολύ αποδοτική υπηρεσία (μείωση των εξόδων μέχρι και 70%) το «Sendeasy» (http://www.sendeasy.gr/). Η Sendeasy χρησιμοποιεί δίκτυο εταιρειών μεταφοράς για να τοποθετηθούν τα πακέτα σας μέσα σε άδεια φορτηγά ή camionπλοία που θα έκαναν την ίδια διαδρομή ούτως ή άλλως. Αυτό επιτρέπει λοιπόν να μειώνονται οι διαδρομές με άδεια φορτηγά, δηλαδή την εξοικονόμηση καυσίμου και να κάνεις μια  οικολογική πράξη εφόσον δεν θα κάνει ένα δεύτερο φορτηγό το ίδιο δρόμο.

 

Είσαι Αθήνα και χρησιμοποιείς αρκετά τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών, μια εναλλακτική που μπορεί να φέρει χαμόγελό στους πελάτες σου, να βελτιώσει την εικόνα της εταιρείας σου  ή ακόμα και την πίστη των πελατών σου, είναι οι ταχυμεταφορές με ποδήλατο Bondexcouriers (http://bondexcouriers.com/). Σε τιμές στο επίπεδο άλλων εταιρειών bondexταχυμεταφοράς, κάνει τις αποστολές σου 100% πράσινες. Το ιστοσελίδα και οι υπηρεσίες είναι πολύ καλές, το χρονοδιάγραμμα είναι εξασφαλισμένο και η ομάδα αποτελείται από επαγγελματικοί και υπεύθυνοι νέοι. Στέλνουν τα πακέτα σου σε όλη την Αθήνα με τα ποδήλατά τους, δεν θα βρεις πιο πράσινη υπηρεσία!

 

Οπότε αναλύστε το κόστος, οργάνωσέ το και γίνε εσύ η αλλαγή! Αν χρειάζεστε βοήθεια η Bleneraida μπορεί να φέρει υποστήριξη (απλά να επικοινώνησε μαζί μου εδώ).

Advertisements

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s