Τι θα μαγειρέψουμε το Μάιο;


  • Λαχανικά εποχής: Αγγούρια, Αγκινάρες, Αρακάς, Καρότα, Κολοκύθια, Κρεμμύδια (Ξερά / Φρέσκα), Λάχανο, Μανιτάρια, Μαρούλια, Μπρόκολα, Παντζάρια, Πατάτες, Πράσα, Ραπανάκια, Σπαράγγια, Σέσκουλο, Σπανάκι.
  • Φρούτα εποχής: Αβοκάντο, Γκρέιπφρουτ, Κεράσια, Λεμόνια, Μανταρίνια, Μπανάνες, Πορτοκάλια, Ραδίκια, Φράουλες.
  • Ξηροί καρποί και Αρωματικά: Μαϊντανός, Μάραθο, Σέλινο, Βασιλικός, Κολίανδρος, Άνηθος, Δυόσμος, Θυμάρι.

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s