Ενημερώνομαι και αγοράζω


Όλοι είχαμε στη ζωή μας μία περίοδο όπου, μπαμ σπάει το πληρντίριο ρούχων και.. παφ ένα ένα όλες οι οικιακές συσκευές σπάνε…Δεν ξέρω γιατί αλλά είναι σαν να έχουν οργανωθεί να γίνει όλα μαζί! Έτσι λοιπόν, όταν έρθει εκείνη η ώρα ή αν μετακομίζω σε ένα νέο διαμέρισμα / κατοικία, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ότι ο εξοπλισμός που αγοράζετε είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

Τέτοιο εξοπλισμό όχι μόνο βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και συμμετέχει στη μείωση της δαπάνης σας σε ενέργεια. Για να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε αυτό το είδος εξοπλισμού, θα πρέπει να διασφαλιστείτε ότι έχετε κοιτάξει τη νέα ενεργειακή ετικέτα ενέργειας. Η νέα ενεργειακή ετικέτα παρουσιάζει τρεις νέες τάξεις υψηλότερης ενεργειακής απόδοσης: A+, A++ και A+++ και παρουσιάζει τις πληροφορίες που χρειάζεστε με πιο φιλικό τρόπο (περισσότερες εικόνες κλπ.). Χάρη στην ετικέτα αυτή θα μπορέσετε λοιπόν να ενημερωθείτε για την απόδοση, την κατανάλωση του εξοπλισμού που επιθυμείτε να αγοράσετε. Καινοτομία είναι ότι παρουσιάζει την ετήσια κατανάλωση του εξοπλισμού, και αυτό είναι ιδιαίτερα καλό για να συγκρίνετε.

Πολλοί από σας θα σημειώσετε ότι Α + + + εξοπλισμός μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ πιο ακριβά από ό, τι μια άλλη κατηγορία, αλλά αυτό σημαίνει ότι στο μέλλον θα έχετε μια πιο αποτελεσματική μηχανή που καταναλώνει les ενέργειας και νερού, κάνετε μια επένδυση!

Finally, you can find labels for many type of products helping you recognize what products are eco-friendly or not. It is a good way to differentiate from the other products.

Sources:

http://www.ecotopten.gr/index.php?mact=News,cntnt01,print,0&cntnt01articleid=23&cntnt01showtemplate=false&cntnt01returnid=95

Advertisements

2 responses to “Ενημερώνομαι και αγοράζω

  1. Παράθεμα: Πλένω οικολογικά τα πιάτα μου | BlĕnзråĩДa.gr·

  2. Παράθεμα: Πώς να Πρασινίσετε τη Ζωή; | MissBlue Blog.gr·

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s