Ιούνιος, τι θα μαγειρέψουμε;


  • Λαχανικά εποχής: Αγγούρια, Αρακάς, Καλαμπόκι, Καρότα, Κολοκύθια, Κρεμμύδια Ξερά, Λάχανο, Παντζάρια, Πατάτες, Πράσα, Ραπανάκια, Σέσκουλο, Σπανάκι, Σπαράγγια, Τομάτες, Κάρδαμο.
  • Φρούτα εποχής: Βερίκοκα, Καρπούζια, Κεράσια, Λεμόνια, Μπανάνες, Νεκταρίνια, Πεπόνια, Ροδάκινα, Φράουλες.
  • Ξηροί καρποί και Αρωματικά: Μαϊντανός, Μάραθο, Σέλινο, Βασιλικός, Κολίανδρος, Δυόσμος, Θυμάρι.

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s