Altar Records – Eco Music Label


Γενικές Πληροφορίες:

Διεύθυνση: Καναδά

Ιστοσελίδα: http://www.altar-records.com/index2.html

Μπορείτε να αγοράσετε όλες τις παραγωγές της Altar Records, στο ηλεκτρονικό κατάστημα στην ιστοσελίδα του Label, οπότε μην περιμένετε άλλο και πάρτε ένα φυσικό CD!

Άλλα στοιχεία επικοινωνίας:

Facebook profile: https://www.facebook.com/pages/Altar-Records/254955667888851

Discogs: http://www.discogs.com/label/Altar%20Records

YouTube: http://www.youtube.com/user/AstralWaves1

MySpace: http://www.myspace.com/astralwavesmusic

WordPress: https://altarrecords.wordpress.com

Περιγραφή:

Η Altar Records είναι μία μη-κερδοσκοπική δισκογραφική εταιρεία, η οποία γεννήθηκε από το πάθος για τη μουσική και την επιθυμία να βοηθήσει τους καλλιτέχνες με την ανάπτυξη και την αναγνώριση της δημιουργικότητας τους. Δημιουργήθηκε το 2010 από τον DJ Ζεν, που αποφάσισε ότι οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζονται, λαμβάνουν 100% των κερδών κάθε πώλησης. Η Altar Records υπερηφανεύεται για το εθελοντικό χρόνο και προσπάθεια για τη βελτίωση των καλλιτεχνών. «Το κάνουμε αυτό γιατί η αγάπη της μουσικής είναι το πάθος που μας οδηγεί και πιστεύουμε ότι οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργαζόμαστε φέρνουν κάτι όμορφο και μοναδικό σε αυτόν τον κόσμο. Συμμετέχοντας σε αυτή τη διαδικασία είναι ο λόγος ύπαρξης μας.» Τα CD που κυκλοφορούνε είναι σε μορφή φιλική προς το περιβάλλον, τυπωμένο σε 100% FSC χαρτί στις ΗΠΑ σε μία οικολογική Deluxe Digipak Μορφή.

H Altar Records παραδίδει το 1% των πωλήσεων σε ΜΚΟ για τη προστασία του πλανήτη.

Τι έμαθε η Bleneraida;

  • Από πότε ασκείς τη τέχνη σου;

«Γεννήθηκα στη Γαλλία και μετακόμισα στο Κεμπέκ (Καναδάς) το 1996 μετά από μερικά ταξίδια εκεί μεταξύ το 1988 και 1993. Σε νεαρή ηλικία, και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για αυτό, είχα επαφή με μια ποικιλία μουσικών στυλ. Πολύ μικρός βυθίστηκα στη μουσική σκηνή και ειδικά χάρη στον πατέρα μου, ο οποίος ήταν οπαδός του JeanMichel Jarre και του Βαγγέλης. Από το 2002, συνθέτω ηλεκτρονική μουσική με όνομα DJ Ζεν και Astral Waves και σήμερα διαχειρίζομαι τη δισκογραφική μου  Altar Records, η οποία ιδρύθηκα το 2009.»

  • Πως ξεκίνησες την Altar Records;

«Παίζω κυρίως Chill, psybient, PsyDub, downtempo, μελωδική trance και electrodub-σε πειραματικό στάδιο. Πάντα είχα μεγάλο ενδιαφέρον και σεβασμό για το περιβάλλον και τη φύση. Παλιά αισθανόμουνα φυσικά ένοχος ότι δεν ήμουν σε συμβίωση με τη φύση, όταν δούλευα για άλλους. Όταν, λοιπόν, δημιούργησα τη δική μου δισκογραφική, άρχισα να σκεφτώ πώς θα μπορέσω να μειώσω όσο το δυνατόν τα απόβλητα και έτσι σκέφτηκα την παραγωγή CD με την πιο φυσική διαδικασία. Η προσέγγιση αυτή ευθυγραμμίζεται με τον τρόπο ζωής μου σήμερα: η έδρα / σπίτι μου βρίσκεται στην επαρχία στο Καναδά (βλ. παρακάτω εικόνα). Είμαι 80% χορτοφάγος, τρώω 100% βιολογικά τρόφιμα, κάνω ανακύκλωση, επίσης κάνω κομποστοποίηση και δουλεύω πολύ στον κήπο μου.

Έδρα της Altar Records, Καναδά

Έδρα της Altar Records, Καναδά

Οι πρώτες συλλογές και επίσημο μίξ μου κυκλοφορήσαν τον Σεπτέμβριο του 2003: «Peace Therapy Vol. 1”, όπου μπορείτε να βρείτε 9 αυθεντικά κομμάτια ψυχεδελικού downtempo για όλους εκείνους που τους αρέσει το psybient, στην οποία αποτελείται 3 κομμάτια τα οποία έγραψα εγώ. Δύο από αυτά τα κομμάτια είναι ιδιαίτερα αφού το ένα μιξάρει Khetzal και το άλλο Sneila, ένας Ρουμάνος καλλιτέχνης της. Μουσικός και γραφίστας, τελείωσα τη συνεργασία μου με Kagdila Records (ΗΠΑ) το Φεβρουάριο του 2009 και ξεκίνησα τη δική μου ετικέτα Altar Records

Μπορείτε να διαβάσετε και να ανακαλύψετε την εκπληκτική δισκογραφία του DJ Ζεν στην ιστοσελίδα του στο παρακάτω σύνδεσμο: http://www.altar-records.com/bio.html

  • Τι είναι ένα οργανικό CD;

«Ένα οργανικό CD είναι μια συλλογή (ή άλμπουμ) γραμμένο σε ένα εργοστάσιο σε πολύ περιορισμένο αριθμό αντιτύπων και όπου η μέθοδος παραγωγής σέβεται όλες τις απαιτήσεις της βιώσιμης κατανάλωσης. Δεν παράγονται απόβλητα, χρησιμοποιείται πολύ λίγο πλαστικό και η συσκευασία είναι κατασκευασμένη από χαρτί/χαρτόνι που σέβονται πλήρως τα αυστηρά πρότυπα του FSC – Το Συμβούλιο Διαχείρισης Δασών. Τα FSC εγγυούνται ότι τα προϊόντα ξύλου και χαρτιού που αγοράζουμε ή πουλάμε με την πιστοποίηση αυτή, προέρχονται από υγιή δάση και οι οποίες προστατεύονται/υποστιρίζονται από το WWF Καναδά, η Greenpeace και το Ίδρυμα David Suzuki. Φυσικά, οποιαδήποτε μουσική εκτυπώνεται σε αυτό το είδος στήριξης μπορεί να έχει μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για όλους J»

  • Ποια είναι φιλοσοφία σου;

«Σκέψου θετικά: η πραγματικότητα είναι δημιούργημα του μυαλού σου»

Advertisements

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s