Σεπτέμβριος, τι μπορούμε να μαγειρέψουμε;


  • Λαχανικά εποχής: Καλαμπόκι, Καρότα, Κολοκύθια, Κουνουπίδια, Κρεμμύδια Ξερά, Λάχανα, Μαρούλια, Μελιτζάνες, Μπρόκολα, Πατάτες, Πιπεριές, Ραπανάκια, Σέσκουλο, Σπαράγγια, Τομάτες, Ραδίκια, Φασολάκια Φρ.
  • Φρούτα εποχής: Αχλάδια, Καρπούζια, Λεμόνια, Μήλα, Μπανάνες, Πεπόνια,  Σταφύλια, Σύκα.
  • Ξηροί καρποί και Αρωματικά: Σέλινο, Βασιλικός, Κολίανδρος, Άνηθος, Δυόσμος, Θυμάρι, Σχοινόπρασο.

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s