Ψιτ ψιτ, φρέσκος αέρας για καθαρό σπίτι!


Η ΜπλεΝεράιδα δοκίμασε για σας, και είναι πραγματικά ενθουσιασμένη να μοιράσει ένα 100% φυσικό και οργανικό διάλυμα για να καθαρίσει τον αέρα του σπιτιού / διαμερίσματος σας! Λειτουργεί  πραγματικά και κάνει τη διαφορά!

Όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει προϊόντα για την κάλυψη δυσοσμίας ή για να καθαρίσει / φρεσκαρίσει ​​τον αέρα του διαμερίσματός μας. Είναι σημαντικό να γίνεται τακτικά, κυρίως για εκείνους που ζουν σε πόλη. Η ατμοσφαιρική ρύπανση μέσα στο διαμέρισμα είναι ως επί το πλείστον Πτητικών Οργανικών Ενώσεων (ΠΟΕ), τα οποία εμφανίζονται με τη χρήση προϊόντων καθαρισμού, θέρμανσης, από την κουζίνα … Οι ΠΟΕ συμβάλλουν στην ατμοσφαιρική ρύπανση και επίσης στο σχηματισμό του όζοντος. Τα συνθετικά αρώματα για τον αέρα αποδιωχθήκαν αρκετά επικίνδυνα για την υγεία και μπορεί να είναι η αιτία αλλεργιών και άσθματος. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να τακτικός καθαρισμός για να διώξτε μακριά την εσωτερική ρύπανση. Σύμφωνα με μια μελέτη της γαλλικής ένωσης UFC – Que Choisir[1] που έκανε το 2008, τα περισσότερα αποσμητικά (σπρέι, κεριά, ηλεκτρικά διάχυτες, χημικά  αιθέρια έλαια) περιέχουν χημικές ουσίες επιβλαβείς για την υγεία, και η ένωση συμβουλεύει τους καταναλωτές να μην τα χρησιμοποιούν. Μεταξύ 39 μάρκες αποσμητικών για τον αέρα που δοκιμάστηκαν από την ένωση, μόνο 9 είναι «αποδεκτά». Η ένωση υπογραμμίζει τους 4 βασικούς κινδύνους: κίνδυνος ερεθισμού του αναπνευστικού ή του πνεύμονα, κίνδυνος αλλεργίας σε σχέση με τις διαφορετικές γεύσεις, τα αποσμητικά χώρου υποψιάζονται ενδοκρινικοί διαταράκτες και κίνδυνος για μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στην υγεία που σχετίζονται με την παρουσία καρκινογόνων ουσιών και / ή τοξικών αναθυμιάσεων σε αυτά τα προϊόντα. UFC – Que Choisir ειδοποιεί τους καταναλωτές να αποφεύγουν τουλάχιστον δύο ουσίες φορμαλδεΰδη και το βενζόλιο, που είναι καρκινογόνο για τον άνθρωπο σύμφωνα με την κατάταξη Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Πώς να αποφύγετε τις επικίνδυνες ουσίες και να συνεχίσετε ένα αποτελεσματικό καθαρισμό στο σπίτι; Η ΜπλεΝεράιδα ανακάλυψε μια λύση, επιτρέποντας εξοικονόμηση χρημάτων, μια υγιής και 100% φυσική λύση.

Πρώτα απ ‘όλα, για να εξασφαλίσετε ένα φρέσκο ​​αέρα στο διαμέρισμά σας πρέπει να ανοίξετε τα παράθυρα / πόρτες συχνά, βοηθά σημαντικά στον εξαερισμό του χώρου σας. Στη συνέχεια, αν θέλετε να εξαγνίσετε και να εξαφανίσετε δυσοσμίες και ΠΟΕ αυτή είναι η μαγική λύση που δοκίμασε για σας η ΜπλεΝεράιδα: διαλύετε 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα σε 50cl ζεστού νερού. Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού και βάλτε το φίλτρο σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Θα παρατηρήσετε ότι το αποτέλεσμα είναι πραγματικά φυσικό και αποτελεσματικό. Φυσικά, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε αντί του χυμού λεμονιού να επιλέξετε οποιοδήποτε άλλο αιθέριο έλαιο (μέντα, ευκάλυπτο, κλπ …). Αν ο στόχος είναι να καταπολεμήσει μια συγκεκριμένη δυσοσμία μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη συνταγή: πάρτε ένα μπολ και βάλτε λίγη μαγειρική σόδα. Βάλτε το δοχείο σε μια γωνία κοντά στην πηγή της οσμής και αφήστε το, θα εξουδετερώσει τις μυρωδιές και θα ξαναβρείτε την άνεση σας. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα βιολογικά προϊόντα καθαρισμού για τον αέρα, αλλά επιβεβαιωθείτε ότι είναι πιστοποιημένα από αναγνωρισμένο οργανισμό ή τουλάχιστον να επιλέξετε τα προϊόντα που δεν περιέχουν φορμαλδεΰδη ή / και βενζόλιο.

Η ΜπλεΝεράιδα ξαναβρίσκει συμβουλές της Γιαγιάς για μια πιο πράσινη ζωή και τα δοκιμάζει για σας. Μην διστάσετε να υιοθετήσετε συνήθειες που μπορούν να κάνουν πραγματικά τη διαφορά για το πορτοφόλι σας, την υγεία σας και το περιβάλλον. Να θυμάστε ότι δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από το ότι θα αλλάξετε προϊόν.

Πηγές:

http://www.quechoisir.org/

http://www.who.int/en/

http://brilavie.over-blog.com/article-le-bicarbonate-de-soude-ecrit-par-marie-annick-72596269.html


[1] Η UFC – Que Choisir (http://www.quechoisir.org/) είναι η Γαλλική Ένωση Καταναλωτών, ένας μη-κερδοσκοπικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1951, κοσμήτορας των ενώσεων καταναλωτών στη Δυτική Ευρώπη.

Advertisements

2 responses to “Ψιτ ψιτ, φρέσκος αέρας για καθαρό σπίτι!

  1. Παράθεμα: Ψιτ ψιτ, φρέσκος αέρας για καθαρό σπίτι! | BlĕnзråĩДa·

  2. Παράθεμα: Πώς να Πρασινίσετε τη Ζωή; | MissBlue Blog.gr·

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s