Διεθνής Διάσκεψη για τη Βιωσιμότητα — 1-14 Οκτωβρίου 2012


Η European Sustainability Academy σας προσκαλεί στην εναρκτήρια Διάσκεψη για τη Βιωσιμότητα στο νέο όμορφο και οικολογικό διεθνές κέντρο έρευνας και εκπαίδευσης για την ηγεσία και διοίκηση Βιώσιμων επιχειρήσεων στην Κρήτη.

Τόπος: Διεθνές κέντρο έρευνας και εκπαίδευσης για την ηγεσία και διοίκηση Βιώσιμων επιχειρήσεων στην Κρήτη.

Κόστος: 100 Ευρώ για τις κρατήσεις μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου και 150 Ευρώ για τις κρατήσεις μετά τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ημέρα & Ώρα:

1-2 Οκτωβρίου 2012 Ενότητα 1 – Βιώσιμη Δόμηση: ΠΩΣ να σχεδιάσετε και να χτίσετε ένα βιώσιμο κτίριο, και ΠΩΣ να ξεπεράσετε τις προκλήσεις της δόμησης με φυσικά υλικά στη σημερινή εποχή.

3 έως 5 Οκτωβρίου 2012 Ενότητα 2 – Εφαρμογή της βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις: Η εξέλιξη της ΕΚΕ και της Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας. Πρακτικές πρωτοβουλίες για τη Βιώσιμη Αλλαγή. Κατανοώντας και υλοποιώντας την ‘Κυκλική Οικονομία’ και τη μείωση χρήσης πόρων.

8-9 Οκτωβρίου 2012 Ενότητα 3 – Στρατηγική αλλαγή των επιχειρήσεων προς τη βιωσιμότητα: Ο ρόλος των επιχειρήσεων στον κοινωνικο-οικονομικό μετασχηματισμό και η ανάγκη να τολμήσουμε να κάνουμε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο (ηγεσία σε οποιοδήποτε επίπεδο).

10-11 Οκτωβρίου 2012 Ενότητα 4 – Στρατηγικές αλλαγές στα επικρατή συστήματα: Κοινωνικά συστήματα ανταλλαγής και συστήματα εναλλακτικού νομίσματος για βιώσιμες κοινότητες.

Περισσότερες πληροφορίες μέσω ηλεκ/κό μήνυμα info@EuroSustainability.org και στην ιστοσελίδα: http://www.eurosustainability.org/el/index_summit.htm.

Advertisements

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s