Αναδάσωση στην Πεντέλη με το Σκαϊ –02/12/2012


Ο Σκάι σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής, μετά την πρώτη επιτυχημένη αναδάσωση στην Πεντέλη,  οι δράσεις θα συνεχιστούν την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου στην περιοχή Καραούλι Πεντέλης. Θα φυτευτούν 10.000 νέα φυτά.

Τοποθεσία: ο χώρος με την ονομασία «Βρύση Καρακαντά» λίγο μετά το Καραούλι στο δρόμο από την Παλιά Πεντέλη προς τη Νέα Μάκρη.

Συμμετέχοντες: Εθελοντικοί φορείς, σχολεία και οργανώσεις από την Πεντέλη, το Μαρούσι, την Κηφισιά και άλλους δήμους της Βορειανατολικής Αττικής.

Ώρα: 10 το πρωί.

Περισσότερες Πληροφορίες για τους εθελοντές και τις οδηγίες με συγκινωνίες στο σύνδεσμο: http://www.skai.gr/news/environment/article/218047/anadasosi-stin-pedeli-tin-kuriaki-2-dekemvriou/?utm_source=rss_news_environment&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss

Οι αναδασώσεις θα έχουν διάρκεια έως και τον Μάρτιο του 2013 και θα γίνουν όπως κάθε χρόνο, στην Πάρνηθα, την Πεντέλη, στον Υμηττό και σε πολλές άλλες περιοχές της χώρας.Οι επόμενες αναδασώσεις στην Πεντέλη προγραμματίζονται για:
Πέμπτη 13/12/2012. Η αναδάσωση θα γίνει στην περιοχή πίσω από το ΠΙΚΠΑ της Πεντέλης, με τη συμμετοχή σχολείων από τη βορειανατολική Αττική.

Advertisements

One response to “Αναδάσωση στην Πεντέλη με το Σκαϊ –02/12/2012

  1. Το είπαν και τα καταφέρανε, η δράση ήταν επιτυχία: απόσπασμα «Δέκα χιλιάδες φυτά φυτεύτηκαν κατά τη σημερινή δενδροφύτευση που πραγματοποίησε ο Σκαϊ σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού και τη Διεύθυνση Αναδασώσεων Αττικής, στη θέση Καραούλι Πεντέλης.» Μπράβο στους εθελοντές και τους οργανωτές!

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s