Φεβρουάριος, τι ωραία θα μαγειρέψουμε;


  • SpinachΛαχανικά εποχής: Αντίδια, Καρότα, Κουνουπίδια, Κρεμμύδια (Ξερά / Φρέσκα), Λάχανα, Μαρούλια, Μπρόκολα, Παντζάρια, Πατάτες, Πράσα, Ραπανάκια, Σέσκουλο, Σπανάκι.
  • Φρούτα εποχής: Αβοκάντο, Αχλάδια, Γκρέιπφρουτ, Λεμόνια, Μανταρίνια, Μπανάνες, Πορτοκάλια, Ραδίκια.
  • Ξηροί καρποί και Αρωματικά: Μαϊντανός, Σέλινο, Βασιλικός, Άνηθος, Δυόσμος, Θυμάρι, Ρίγανη, Σχοινόπρασο.
Advertisements

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s