Μάρτιος, τι έχουμε για το τραπέζι μας;


  • Snow peasΛαχανικά εποχής: Αρακάς, Αγκινάρες, Καρότα, Κουνουπίδια, Κρεμμύδια (Ξερά / Φρέσκα), Λάχανο, Μαρούλια, Μπρόκολα, Παντζάρια, Πατάτες, Πράσα, Ραπανάκια, Σέσκουλο, Σπανάκι.
  • Φρούτα εποχής: Αβοκάντο, Γκρέιπφρουτ, Λεμόνια, Μανταρίνια, Μπανάνες, Πορτοκάλια, Ραδίκια.
  • Ξηροί καρποί και Αρωματικά: Μαϊντανός, Μάραθο, Σέλινο, Βασιλικός, Άνηθος, Δυόσμος, Θυμάρι, Ρίγανη, Σχοινόπρασο.

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s