Σχετικά με τηv Camille


Εγώ με αυτό που λατρεύω, τη φύση, Camille Delcour 2011

Εγώ με αυτό που λατρεύω, τη φύση, Camille Delcour 2011

Με λένε Camille Delcour και γεννήθηκα στο Παρίσι στις 22 Ιουλίου 1982. Μετακομίσαμε με την οικογένειά μου στην Αθήνα το 1985, όπου μεγαλώσαμε και μένουμε ακόμα οι γονείς μου και εγώ. Σπούδασα οικονομικά και εργάστηκα περίπου 10 χρόνια σε χρηματοοικονομικά τμήματα διαφόρων εργασιακών περιβαλλόντων: από μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις σε μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις, αλλά και σε διαφορετικές αγορές (εκδόσεις, φαρμακευτικές, τραπεζικές και οικολογικές). Το 2010, η εμπειρία μου ενός έτους ως επιχειρηματίας, ως δημοσιογράφος, με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο μου αρέσει να γράφω, να κάνω έρευνες, να διερευνώ … Το λατρεύω και πρέπει να συνεχίζω όσο μπορώ, όσο αρέσει στους αναγνώστες. Το blog αυτό είναι το φρούτο αυτής της εμπειρίας και η πόρτα για πολλές καινούργιες περιπέτειες.

Δημοσιογραφία, είναι ένα αρκετό γενικό όρο οπότε ρώτησα στον εαυτό μου «για τι θέλεις να γράψεις; Αν είναι να δημιουργήσεις αυτό το blog πρέπει να γράψεις για θέματα που σε συναρπάζουν!». Νοιάζομαι για το περιβάλλον, θέλω ένα ισορροπημένο κόσμο όπου όλα αλληλεπιδρούν ανθρώπινα για τη βελτίωση. Κάποιοι τραγουδάνε, γράφουν στοίχους και μουσική, εγώ γράφω, πληροφορώ, κοινοποιώ, εξηγώ…

Η αποστολή της MissBlue είναι βοηθήσει ανθρώπους και οργανισμούς/εταιρείες να αναπτύξουν υγιεινή και φυσική οικολογική συνείδηση. Το Blog δημιουργήθηκε πρόσφατα, από τις 21 Μαρτίου 2012 από την Camille Delcour. Για όλα τα άρθρα τα στοιχεία είναι επιβεβαιωμένα και οι πηγές κοινοποιούνται για διαφάνεια.

MissBlue Logo - Photo Credit: Camille DelcourΣε αυτό το blog μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τη φύση, το περιβάλλον, ειδήσεις, ημερολόγιο με τα ερχόμενα οίκο-events και κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να προσφέρει μια προστιθέμενη αξία στον τρόπο ζωής σας.

Είστε ελεύθερος επαγγελματίας, έχετε μια μικρή εταιρεία, αλλά συνειδητοποιήσατε ορισμένα χρηματοοικονομικά θέματα που δυσκολεύετε να επιλύσετε; Η MissBlue είναι εδώ για να σας δώσει απαντήσεις και να σας υποστηρίξει στο ειδικό τμήμα, “Green Transition”!

Beach Art - Photo Credit: Camille DelcourΘέματα που θα παρουσιάζονται: φύση, καινούργιες ανακαλύψεις, οικολογικά νέα, ατζέντα φεστιβάλ, αναλύσεις προϊόντων, στατιστικές αναλύσεις και συμβουλές για την καλύτερη πράσινη διαβίωση.

Βρείτε στη σελίδα «Contact » όλους τους τρόπους για να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Παρακολουθήστε με στα Social Media Networks

facebook-icontwitter-xxllinkedin_logo_square2_webtreatsetc

4 responses to “Σχετικά με τηv Camille

  1. Είναι όμορφο να κάνεις αυτό που σου αρέσει…
    Είναι ευτυχία να μοιράζεσαι ίδιες ανησυχίες…
    Είναι υγιές να αγαπάς ότι σε δημιούργησε…
    Είναι προοδευτικό να μαθαίνεις τον εαυτό σου και να διαμορφώνεις το «εγώ» σου…
    Είναι καθήκον να επαινείς κάθε δημιουργική και αυθεντική προσπάθεια…

  2. Οχι μονο γιατι εισαι ειλικρινης σε αυτο που κανεις αλλα και γιατι ειναι απαραιτιτο να εχουμε μια φωνη σαν την δικια σου να μας ξυπνισει και να μας κρατας πληροφορημενοι ! 🙂

Μια σκέψη;

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s